• eflexx

eFle-xx

voorkomt en corrigeert een verkeerde houding

Op het werk, in de auto of thuis op de bank, vaak nemen we een voorovergebogen houding aan. De gemiddelde volwassene in Nederland brengt maar liefst 8,5 uur per dag zittend door. Dit vele zitten is schadelijk voor ons lichaam en naarmate we ouder worden passen onze spieren zich aan deze verkeerde houdingen aan. Het gevolg: verkorte spieren waardoor onze flexibiliteit afneemt en er kunnen rug-, nek- en schouderklachten ontstaan. eFle-xx biedt eenvoudige oefeningen waarbij de spieren specifiek worden getraind in lengte en worden versterkt. Al na een paar weken zul je merken dat je lichaamshouding verbetert en dat je leniger en soepeler beweegt.

eFle-xx is een fitnessprogramma dat past binnen het concept e-Fit. Lees hier alles over eFit en maak vrijblijvend een afspraak.

Maak kennis met een Gratis Proefles

Ervaar eFle-xx binnen het concept eFit zelf. Vraag jouw Gratis Proefles aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Nieuws

 • NIEUW eFIT!

  voor fitheid & vitaliteit én meer beweeglijkheid Fitnesscentrum Roden hee...

  Lees meer
 • Speciaal korting voor jou!

  Lees meer
Meer nieuws
 • VES

  Onze zekerheden

  Als VES sportschool vinden wij het belangrijk dat je je thuis voelt en geven we jou de aandacht die je verdient!

  Lees meer
 • Sfeerimpressie

  Sfeerimpressie

  Kijk en krijg een indruk van Fitnesscentrum Roden.

  Lees meer
 • Zwemles voor kinderen

  Geef je kind op voor zwemles!

  Kleine groepjes, mooie en compacte zwemzaal en deskundige, speelse aanpak van de zwemonderwijzers.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.