• Standaard

eFIT

voor fitheid & vitaliteit én meer beweeglijkheid

Fitnesscentrum Roden heeft een nieuw revolutionair gezondheidsconcept: eFIT. Het nieuwe unieke eFIT is een spier- en mobiliteitstraining, geschikt voor iedereen: snel, effectief, veilig en heel eenvoudig. e-FIT bestaat uit verschillende zones om je in korte tijd fitter, vitaler en beweeglijker te maken. Binnen eFIT werken we met 3 slimme digitale fitnessprogramma’s: Milon, eGym en eFle-xx.

Hoe werkt eFIT?

Samen met de eFIT-coach worden jouw wensen en doelen besproken. Jouw persoonlijk doel kan worden behaald door het combineren van de 3 slimme digitale fitnessprogramma’s: Milon, eGym en eFle-xx. Uiteraard is het afhankelijk van jouw persoonlijk doel welke programma’s nodig zijn. De eFIT-coach stelt een voor jou op maat gemaakte training samen. Ook stelt de eFIT-coach eenmaal alle toestellen voor je in en al je gegevens, zoals bijvoorbeeld je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch op je persoonlijke polsband bewaard.  Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 35 minuten een complete workout doet. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touch display trainingsinstructies, waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig, effectief en vooral met meer plezier!

Wat doen de 3 slimme digitale fitnessprogramma’s?

 • Milon Cirkel: Vergroot kracht en conditie

In de Milon Cirkel train je de 6 grote spiergroepen en wissel je dat af met cardiotraining. Op de spierversterkende oefening train je steeds 1 minuut. Op de cardio-oefeningen train je 4 minuten. De wisseltijd is steeds 30 seconden. De Milon cirkel is een bewezen succesvol fitnessconcept en heeft veel trouwe gebruikers. Niet zo verwonderlijk, want in slechts 35 minuten per training heb je merkbaar en meetbaar resultaat op het gebied van kracht, conditie en verbetering van je lichaamssamenstelling.

 • eFle-xx: Voorkomt en corrigeert een verkeerde houding

Op het werk, in de auto of thuis op de bank, vaak nemen we een voorovergebogen houding aan. De gemiddelde volwassene in Nederland brengt maar liefst 8,5 uur per dag zittend door. Dit vele zitten is schadelijk voor ons lichaam en naarmate we ouder worden passen onze spieren zich aan deze verkeerde houdingen aan. Het gevolg: verkorte spieren waardoor onze flexibiliteit afneemt en er kunnen rug-, nek- en schouderklachten ontstaan. eFle-xx biedt eenvoudige oefeningen waarbij de spieren specifiek worden getraind in lengte en worden versterkt. Al na een paar weken zul je merken dat je lichaamshouding verbetert en dat je leniger en soepeler beweegt.

 • eGym: Vergroot kracht en focust op de kleine spiergroepen

eGym is het logische vervolg en aanvulling op de Milon Cirkel. Het is net zoals Milon een slimme combinatie van 12 volautomatische toestellen, echter is de eGym een pure krachtcirkel. Met eGym leg je meer focus op de kleinere spiergroepen om zodoende optimaal te werken aan je figuur en definitie van je spieren!

Waarom eFIT?

eFit maakt spiertraining geschikt voor iedereen door het makkelijker, leuker en motiverender te maken!

 • Eenvoudig en veilig trainen, dankzij de volautomatische toestellen en jouw persoonlijke polsband;
 • Effectieve training, slechts 2 x 35 minuten per week;
 • Altijd en overal inzage in je trainingsresultaat;
 • Resultaten zicht- en voelbaar binnen 3 tot 6 weken!

 

Klik hier om alles te lezen over de ervaringen met eFit.

 

Doe jij het ook 2x per week?

Wist je dat de Nationale Gezondheidsraad ons adviseert (richtlijnen 2017) om minstens tweemaal per week aan spier- en botversterkende activiteiten te doen? En dat dit perfect kan met het slimme gezondheidsconcept van eFIT? Maak vrijblijvend een afspraak.

Maak kennis met een Gratis Proefles

Ervaar eFit zelf. Vraag jouw Gratis Proefles aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Nieuws

 • Active Summer Actie

  De Active Summer Actie is er ook deze zomer! In juli en augustus maak&nb...

  Lees meer
 • 24/7 Fitness Let's GO

  Het is zover, je kan jouw clubpas activeren voor 24/7 Fitness.   H...

  Lees meer
Meer nieuws
 • VES

  Onze zekerheden

  Als VES sportschool vinden wij het belangrijk dat je je thuis voelt en geven we jou de aandacht die je verdient!

  Lees meer
 • Sfeerimpressie

  Sfeerimpressie

  Kijk en krijg een indruk van Fitnesscentrum Roden.

  Lees meer
 • Zwemles voor kinderen

  Geef je kind op voor zwemles!

  Kleine groepjes, mooie en compacte zwemzaal en deskundige, speelse aanpak van de zwemonderwijzers.

  Lees meer