• Standaard

Zwemles tijdens Corona

Met het oog op de versoepeling van de maatregelen schreef minister Hugo de Jonge in een brief aan de Tweede Kamer het volgende: ‘binnen- en buitenzwembaden mogen per 11 mei hun deuren openen’. Dat betekent dat de SuperSpetters weer een duik mogen nemen in ons zwembad! Ons zwemteam is niet blijer te krijgen!

Echter, de zwemlessen mogen starten onder beperkende voorwaarden. De samenwerkende partijen in de zwembranche hebben hierop een zwemprotocol opgesteld. Dit zwemprotocol valt binnen de kaders van het kabinetsbeleid én de richtlijnen van het RIVM. Aan de hand van dit protocol is er door ons zwemteam een inschatting gemaakt bij welke groepen voldaan kan worden aan dit protocol en dus weer van start kunnen gaan.

Helaas geldt voor de SuperSpetters die nog aan het begin van het zwemtraject zitten, dat zij nog niet mogen starten volgens het protocol. Daarnaast zullen ook de nieuwe groepen nog niet starten. Wat betreft de afzwemmers, geldt dat ook deze groep eerst zal starten met een aantal (opfris)lessen. Vervolgens zullen wij de ouders/verzorgen zo snel mogelijk informeren over de (aangepaste) vorm van het diplomazwemmen.

Met alle ouders/verzorgers wordt telefonisch contact opgenomen. Zodra de richtlijnen versoepeld worden/wijzigingen, zullen wij opnieuw telefonisch contact opnemen. Tot slot vragen wij alle zwemouders/-verzorgers het protocol (zie hieronder) goed door te nemen en de betreffende regels na te leven.

Protocol verantwoord zwemmen: 

https://www.fitnesscentrumroden.nl/uploads/files/voorwaarden/Protocol-Verantwoord-Zwemmen-versie-1.0-08-05-2020.pdf

Nieuws

 • Online Workouts!

  Doe mee met onze online workouts en blijf lekker fit! Iedere week leu...

  Lees meer
 • Zwemles tijdens Corona

  Met het oog op de versoepeling van de maatregelen schreef minister Hugo de Jo...

  Lees meer
Meer nieuws
 • VES

  Onze zekerheden

  Als VES sportschool vinden wij het belangrijk dat je je thuis voelt en geven we jou de aandacht die je verdient!

  Lees meer
 • Sfeerimpressie

  Sfeerimpressie

  Kijk en krijg een indruk van Fitnesscentrum Roden.

  Lees meer
 • Zwemles voor kinderen

  Geef je kind op voor zwemles!

  Kleine groepjes, mooie en compacte zwemzaal en deskundige, speelse aanpak van de zwemonderwijzers.

  Lees meer