• Standaard

Sporten voor Speelgoed

Bij Fitnesscentrum Roden wordt in het kader van Sinterklaas en Kerst een Sporten voor Speelgoedactie gehouden, oftewel speelgoed wordt geruild tegen fitness- en groepslessen. De opbrengst van de actie gaat naar Stichting Voedselbank Noordenveld. Deze stichting is in 2006 opgericht om mensen in financiële problemen en met een minimaal budget voor levensonderhoud te helpen met twee keer per maand een voedselpakket. Gezinnen die hier gebruik van maken hebben een minimaal budget om elkaar tijdens de feestdagen cadeautjes te kunnen geven. Met de actie “Sporten voor Speelgoed” worden ze daarbij een handje geholpen.


Iedereen die een speelgoeditem (compleet, in originele verpakking en zo goed als nieuw) naar Fitnesscentrum Roden brengt, krijgt daarvoor in ruil een voucher voor 1 week gratis sporten. Per persoon kunnen maximaal 3 vouchers worden verzameld en maximaal 3 weken gratis sporten worden verzilverd. En belangrijker: je hebt speelgoed ingezameld voor kinderen wiens ouders geen geld hebben om deze cadeaus zelf te betalen en kan ze daarmee een onvergetelijke Sinterklaas of Kerst bezorgen.


Het ingeleverde speelgoed kan ingeleverd worden tot 26 november bij het fitnesscentrum aan de Kanaalstraat. Fitnesscentrum Roden zorgt er dan voor dat het ingezamelde speelgoed bij Stichting Voedselbank Noordenveld komt, zodat er tijdig met de verdeling van het speelgoed kan worden begonnen en kinderen uit arme gezinnen worden verrast tijdens Sinterklaas of Kerst.

Nieuws

 • Sporten voor Speelgoed

  Bij Fitnesscentrum Roden wordt in het kader van Sinterklaas en Kerst een Spor...

  Lees meer
 • HIIT & RUN

  Hou je van rennen, ben je gek op afwisseling, variatie en dynamiek en je weet...

  Lees meer
Meer nieuws
 • VES

  Onze zekerheden

  Als VES sportschool vinden wij het belangrijk dat je je thuis voelt en geven we jou de aandacht die je verdient!

  Lees meer
 • Sfeerimpressie

  Sfeerimpressie

  Kijk en krijg een indruk van Fitnesscentrum Roden.

  Lees meer
 • Zwemles voor kinderen

  Geef je kind op voor zwemles!

  Kleine groepjes, mooie en compacte zwemzaal en deskundige, speelse aanpak van de zwemonderwijzers.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.