• Standaard

FAQ Coronavirus

We begrijpen dat je vragen hebt in deze ongekende situatie. Mocht er geen antwoord op jouw vraag tussen staan, dan kun je je vraag altijd mailen naar info@fitnesscentrumroden.nl, onze medewerkers zullen zo spoedig mogelijk op jouw vraag reageren.

 

V: Is Fitnesscentrum Roden geopend?

A: Nee. Alle fitnesscentra in Nederland zijn vanaf 15 maart 2020 gesloten. Deze maatregel is op last van de overheid. Zolang de Fitnesscentrum Roden gesloten is, pauzeren we de abonnementen van al onze leden. De einddatum van het abonnement wordt hierdoor met eenzelfde periode opgeschoven.

 

V: Hoe lang blijft Fitnesscentrum Roden gesloten?

A: Fitnesscentrum Roden zal haar clubleden per e-mail en middels de website informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid zullen plaatsvinden.

 

V: Ik wil graag fit blijven, kan ik thuis trainen?

A: Jazeker! Ook in deze situatie wil Fitnesscentrum Roden haar leden zo goed mogelijk helpen gezond en fit te blijven. Tijdens de sluiting van de club steunen wij je door het aanbieden van online oplossingen. Zo kun je als lid van Fitnesscentrum Roden gratis gebruik maken van FitSnacks TV. Daarnaast faciliteert jouw eigen FCR-team jou dagelijks via social media, de website en het YouTube-kanaal. Zo kunnen je op elk moment van de dag, waar dan ook, bezig zijn met sport, gezondheid en lifestyle. Tegelijkertijd een mooie kans om ook eens iets nieuws te proberen. We blijven je ook nu “entertrainen”!

 

V: Hoe kan ik mijn thuis-workout zwaarder maken?
A: Wees creatief. Vul bijvoorbeeld flessen water om te gebruiken voor bicepscurls of zijplanken, doe boeken in een rugzak om te gebruiken als kettelbell voor squats of lunges en gebruik de trap als box voor boxsprongen en steps.

 

V: Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege het coronavirus?

A: Als clublid van Fitnesscentrum Roden kun je het abonnement blijven gebruiken, inclusief de mogelijkheid om via onze social media, website en YouTube-kanaal thuis te trainen. Doordat wij hebben besloten alles tijdelijk te pauzeren, zullen ook alle mutaties worden opgeschort totdat wij weer open gaan. Op het moment dat wij weer open gaan, gelden voor wijzigingen van het abonnement dezelfde regels als voorheen.

 

V: Krijg ik mijn abonnementsgeld terug terwijl Fitnesscentrum Roden gesloten is?

A: Zolang Fitnesscentrum Roden gesloten is, pauzeren we de abonnementen van al onze leden. De einddatum van het abonnement wordt hierdoor met eenzelfde periode opgeschoven. Tot we onze deuren weer mogen openen, zetten we ook de incassering van je abonnementsgeld stop; we beginnen weer met incasseren als we open zijn.

 

V: Kan Fitnesscentrum Roden mijn abonnement niet gewoon bevriezen?

A: Dat is precies wat we gaan doen. Zolang Fitnesscentrum Roden gesloten is, pauzeren we de abonnementen van al onze leden. De einddatum van het abonnement wordt hierdoor met eenzelfde periode opgeschoven. Tot we onze deuren weer mogen openen, zetten we ook de incassering van je abonnementsgeld stop; we beginnen weer met incasseren als we open zijn.

 

V:  Gaat Fitnesscentrum Roden incasseren terwijl de club dicht is?

A: Nee. Zolang Fitnesscentrum Roden gesloten is, pauzeren we de abonnementen van al onze leden. De einddatum van het abonnement wordt hierdoor met eenzelfde periode opgeschoven. Tot we onze deuren weer mogen openen, zetten we ook de incassering van je abonnementsgeld stop; we beginnen weer met incasseren als we onze deuren weer mogen openen.

 

V: Ik wil gewoon opzeggen! Kan dit direct of pas aan het einde van mijn abonnementsduur?

A: Allereerst vinden wij het jammer dat je jouw abonnement wilt opzeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om het abonnement per direct op te zeggen. We verkeren helaas in de (overmacht)situatie waarbij een landelijke overheidsmaatregel ons dwingt tot sluiting. Doordat wij hebben besloten alles tijdelijk te pauzeren, zullen ook alle mutaties worden opgeschort totdat wij weer open gaan. Op het moment dat wij weer open gaan, gelden voor wijzigingen van het abonnement dezelfde regels als voorheen.

 

Nieuws

 • 24/7 Fitness Let's GO

  Het is zover, je kan jouw clubpas activeren voor 24/7 Fitness.   H...

  Lees meer
 • Roei Challenge 2022

  Binnenkort is het weer zover: De Roei Challenge gaat van start! Van donderdag...

  Lees meer
Meer nieuws
 • VES

  Onze zekerheden

  Als VES sportschool vinden wij het belangrijk dat je je thuis voelt en geven we jou de aandacht die je verdient!

  Lees meer
 • Sfeerimpressie

  Sfeerimpressie

  Kijk en krijg een indruk van Fitnesscentrum Roden.

  Lees meer
 • Zwemles voor kinderen

  Geef je kind op voor zwemles!

  Kleine groepjes, mooie en compacte zwemzaal en deskundige, speelse aanpak van de zwemonderwijzers.

  Lees meer