• Standaard

Partners van Fitnesscentrum Roden

Door samen te werken met professionals uit verschillende vakgebieden, bieden wij achter dezelfde voordeur een uniek pakket aan kwalitatief hoogwaardige aanvullende diensten. Stuk voor stuk diensten die bijdragen aan gezondheid en welzijn.

De volgende professionals kunnen je van dienst zijn:

 • Personal training

Personal training is maatwerk. Dat betekent dat je samen met je trainer afspraken maakt over wat je wil bereiken en wat je mogelijkheden zijn. Vervolgens ga je samen met de personal trainer aan de slag. Hij of zij controleert, stimuleert en motiveert jou op een positieve en prettige manier gedurende iedere training. Bij ons wordt personal training verzorgd door Patrick van der Duin, personal trainer. Voor meer informatie over Patrick, klik hier.

 • Fysio- en Cesartherapie Van Vliet

Wanneer het toch ergens fout is gegaan kan de fysiotherapeut uitkomst bieden. Van Vliet (fysiotherapeut/ cesartherapeut) is gevestigd op de eerste verdieping van Fitnesscentrum Roden (ook bereikbaar middels de lift). De praktijk beschikt over meerdere behandelkamers, tevens is er beschikking over zeer uitgebreide train- en revalidatie mogelijkheden waaronder een zwembad.

Voor leden van Fitnesscentrum Roden geldt een gratis adviesconsult. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen met Gerard van Vliet via 050-5016554 of bezoek de website cesartherapieroden.nl.

 • Het Dok en Boswijk

  Fysiotherapie, Oncologie Fysiotherapie en Oedeemtherapie

Dé praktijk in Roden voor mensen met klachten van oedeem en mensen met kanker. Ons doel? We proberen iemand zoveel mogelijk te laten zijn wie zij of hij was of wil zijn. Andere specialisaties in de praktijk zijn: behandeling van chronische longklachten als COPD en triggerpointherapie in de vorm van dry needling. We zijn te vinden op de tweede verdieping van Fitnesscentrum Roden (ook bereikbaar per lift). Leden van Fitnesscentrum Roden kunnen terecht voor een gratis adviesconsult.
Klik voor informatie op doksysio.com  of fysiotherapieboswijk.nl. Bel Beatrijs Douma: 06-41864181 of Meike Boswijk: 06-25271863. 

 • Dietheek Diëtist

Je kan als lid van Fitnesscentrum Roden gebruik maken van deze faciliteit. Samen met de diëtist kijk je naar de mogelijkheden op gebied van voeding en je bewegingspatroon.

Quick Scan voor de leden van Fitnesscentrum Roden (kosten €15,-), dit consult duurt ongeveer 15 minuten  en tijdens dit consult kan je:

 • algemeen dieetadvies ontvangen (schijf van vijf)
 • een voedingsvraag stellen
 • uitleg ontvangen over de werkwijze van een diëtist
 • eventueel een vervolgconsult afspreken en uitgebreide voedingsadviezen ontvangen (vervolg consulten worden in rekening gebracht)

Leden kunnen bij de receptie van het Fitnesscentrum een afspraak maken. Telefoonnummer: 050-5013000. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via: 088-4253600

 

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Sportschool Fitnesscentrum Roden is dé plek voor (groeps)fitness, personal training, Milon Cirkelafvallenfysiotherapie en zwemles. Bij Fitnesscentrum Roden ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start direct met een Gratis Proefweek!

Nieuws

 • 24/7 Fitness Let's GO

  Het is zover, je kan jouw clubpas activeren voor 24/7 Fitness.   H...

  Lees meer
 • NIEUW Vinyasa Yoga

  Vanaf 17 oktober nieuw bij het fitnesscentrum op maandag- en donderdagavond: ...

  Lees meer
Meer nieuws
 • VES

  Onze zekerheden

  Als VES sportschool vinden wij het belangrijk dat je je thuis voelt en geven we jou de aandacht die je verdient!

  Lees meer
 • Sfeerimpressie

  Sfeerimpressie

  Kijk en krijg een indruk van Fitnesscentrum Roden.

  Lees meer
 • Zwemles voor kinderen

  Geef je kind op voor zwemles!

  Kleine groepjes, mooie en compacte zwemzaal en deskundige, speelse aanpak van de zwemonderwijzers.

  Lees meer