• Standaard

Partners van Fitnesscentrum Roden

Door samen te werken met professionals uit verschillende vakgebieden, bieden wij achter dezelfde voordeur een uniek pakket aan kwalitatief hoogwaardige aanvullende diensten. Stuk voor stuk diensten die bijdragen aan gezondheid en welzijn.

De volgende professionals kunnen je van dienst zijn:

 • Personal training

Personal training is maatwerk. Dat betekent dat je samen met je trainer afspraken maakt over wat je wil bereiken en wat je mogelijkheden zijn. Vervolgens ga je samen met de personal trainer aan de slag. Hij of zij controleert, stimuleert en motiveert jou op een positieve en prettige manier gedurende iedere training. Bij ons wordt personal training verzorgd door Karin Bordewijk, personal trainer en fysiotherapeut en Raymond van de Ven van Vitanorm: trainen, voeden, volhouden.

Wil je meer weten over Karins aanpak of een afspraak maken, bel met haar rechtstreekse telefoonnummer: 06 18363831 of lees meer over Karin Bordewijk. Voor meer informatie over de aanpak van Raymond, maak een afspraak met zijn rechtstreekse telefoonnummer: 06 40907138 of lees meer op Vitanorm.

 • Fysio- en Cesartherapie Van Vliet

Wanneer het toch ergens fout is gegaan kan de fysiotherapeut uitkomst bieden. Van Vliet (fysiotherapeut/ cesartherapeut) is gevestigd op de eerste verdieping van Fitnesscentrum Roden (ook bereikbaar middels de lift). De praktijk beschikt over meerdere behandelkamers, tevens is er beschikking over zeer uitgebreide train- en revalidatie mogelijkheden waaronder een zwembad.

Voor leden van Fitnesscentrum Roden geldt een gratis adviesconsult. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen met Gerard van Vliet via 050 5016554 of bezoek de website cesartherapieroden.nl.

 • Het Dok Praktijk voor Fysiotherapie en Oedeemtherapie

Om oedeem te verminderen en het lichaam te helpen het overtollige vocht af te voeren, zijn verschillende behandelmethodes geschikt. Bij de totale behandeling past de (fysio)therapeut vaak meerdere behandelingen toe. Samen vormen ze oedeemtherapie. Bij lymfedrainage stimuleert de (fysio)therapeut met een zachte pompende beweging van de handen op en rondom het oedeemgebied het fijne netwerk van lymfevaten direct onder de huid. Beatrijs Douma (oedeem)fysiotherapeut praktiseert op de tweede verdieping van Fitnesscentrum Roden (ook bereikbaar middels de lift) en heeft tevens de beschikking over zeer uitgebreide train- en revalidatiemogelijkheden waaronder een zwembad.
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen met Beatrijs Bouma via: 06 41 86 41 81 of bezoek de website Dokfysio.com.

 • Dietheek Diëtist

Je kan als lid van Fitnesscentrum Roden gebruik maken van deze faciliteit. Samen met de diëtist kijk je naar de mogelijkheden op gebied van voeding en je bewegingspatroon.

Quick Scan voor de leden van Fitnesscentrum Roden (kosten €15,-), dit consult duurt ongeveer 15 minuten  en tijdens dit consult kan je:

 • algemeen dieetadvies ontvangen (schijf van vijf)
 • een voedingsvraag stellen
 • uitleg ontvangen over de werkwijze van een diëtist
 • eventueel een vervolgconsult afspreken en uitgebreide voedingsadviezen ontvangen (vervolg consulten worden in rekening gebracht)

Leden kunnen bij de receptie van het Fitnesscentrum een afspraak maken. Telefoonnummer: 050 50 13 000. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via: 088 4253600

 • Schoonheidssalon Florens

Schoonheidssalon Florens heeft een salon in het pand van ons fitnesscentrum. Bij Schoonheidssalon Florens kun je terecht voor specialistische en standaardaardbehandelingen. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie ga naar Schoonheidssalon Florens.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. 

Sportschool Fitnesscentrum Roden is dé plek voor (groeps)fitness, personal training, Milon Cirkelafvallenfysiotherapie en zwemles. Bij Fitnesscentrum Roden ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Start direct met een Gratis Proefweek!

Nieuws

 • Sporten voor Speelgoed

  Bij Fitnesscentrum Roden wordt in het kader van Sinterklaas en Kerst een Spor...

  Lees meer
 • HIIT & RUN

  Hou je van rennen, ben je gek op afwisseling, variatie en dynamiek en je weet...

  Lees meer
Meer nieuws
 • VES

  Onze zekerheden

  Als VES sportschool vinden wij het belangrijk dat je je thuis voelt en geven we jou de aandacht die je verdient!

  Lees meer
 • Sfeerimpressie

  Sfeerimpressie

  Kijk en krijg een indruk van Fitnesscentrum Roden.

  Lees meer
 • Zwemles voor kinderen

  Geef je kind op voor zwemles!

  Kleine groepjes, mooie en compacte zwemzaal en deskundige, speelse aanpak van de zwemonderwijzers.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.